неділю, 21 грудня 2008 р.

Все про PageRank

PageRank це оцінка/рейтинг сторінки вашого сайту (я наголошую, не самого сайту, а певної сторінки). PageRank оцінює і керує пошукова система google.

Оцінюється PageRank по десятибальній шкалі, тобто 0-10 балів. Ви повинні розуміти, що PageRank не лінійна величина, а кожний наступний бал отримати набагато важче попереднього! Google обновлює статус PageRank 1 раз в 3-4 місяці. В америці це робиться набагато швидше, як обновка PageRank так і індексація в сайту. 

Для чого потрібен PageRank? PageRank визначає важливість сторінки. Можем зробити висновок, що чим більший PageRank тим в кращих позиціях в пошуку буде ваш сайт.

Від чого залежить PageRank? PageRank в своєму роді досить цікавий критерій. При правильній побудові сайту, не маючи на сайт силок PageRank може піднятися навіть до 3. Нікому не сикрет, що велика кількість сторінок сайту теж призводитьдо хороших насліків. Також для покращення PageRank потрібно, що б всі ваші статті були унікальні, тобто написані вами власноруч, а не здерті з іншого сайту. І саме основне - це силки на ваш сайт з інших сайтів. Але їхня кількість не грає важливу роль, потрібно, що б PageRank сайтів на яких є силка на ваш сайт був досить хорошим. Ну наприклад, краще вам мати на свій сайт 50 силок з сайтів у яких PageRank не менше 5, а ніж 300 силок у яких PageRank = 0

Як дізнатись PR сайту? Найпростіше встановити спеціальний тулбар гугла собі на сайт, який буде вам показувати PR. Встановити його ви можете тут toolbar.google.com  А також ви можете перевірити PR за цими силками pr-cy.net , page-rank.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар