суботу, 20 грудня 2008 р.

Маєш сайт? Так чому ж з нього не заробити...

Як ви мабуть здогадались, люди створють сайти, що б на них заробляти чи малі кошти. В основному заробіток складається з реклами. Є сайти які заробляють на рекламі 1$ в місяць :), а є сайти які заробляють на рекламі 20000$. Але не будем забігати в ті великі суми. Я дам вам кілька порад як заробляти реальні гроші рекламою.

Ну спершу потрібно мати сайт, блог або форум. Якщо у вас немає коштів, ви можете зробти бесплатний сайт чи блог, як наприклад цей. Зробили ви сайт і спитаєте мене, а що далі? А далі потрібно вибрати тематику сайткк і потрібно що б у вас була реально цікава та унікальна інформація. Я вам рекоменду робити сайт на ту тему, яка вам більш знайома.

Ну все, є у вас і сайт і інформації багато, що далі? Тепер вам потрібно хоч трішки підняти рейтинг сайту, що б ви могли заробляти на рекламі. Піднімання рейтингу це досить тяжка і нудна справа. Ну по перше вам потрібно занести свій сайт у пошукові системи (google, yandex, rambler...). Потім вам потрібно занести свій сайт в інтернет каталоги (введіть в пошуку "занести сайт в каталоги" і ви найдете безліч систем які це роблять). Занесення сайтув каталоги може бути безкоштовним а може коштувати пару $, та повірте, воно того варте, тому що ваш сайт після цього буде у пару десятках тисяч інтернет каталогах. Це зможепідняти ваш рейтинг сайту.Та саме головне - відвідувачі! Що б у вас ули відвідувачі, потрібна реально цікава та корисна інформація.

Коли ви пройдете всі ці єтапи, ви зможете заробляти на рекламі. Першй, самий простий спосіб - це система tak.ru Все що вам потрібно - це зареєструватися по силці (що зверху), потім ви вписуєте свій сайт, вибираєте ціну за один перехід по рекламі і вставляєте спеціальний код собі на сайт, після чого у вас з'явиться невеличкий блок силок з рекламою. Чим більше у вас буде відвідувачів і переходів по рекламі, тим більше ви будете отримувати. Виплати здійснюються системою webmoney кожного дня. Гроші приходять на гаманець через пів хвилини як ви відправили запрос на виплату.

Детальніше про розкрутку сайтів, та інші рекламні системи читайте далі на сайті.

Бажаю успіхів в заробітку на рекламі!

Немає коментарів:

Дописати коментар