неділю, 21 грудня 2008 р.

Що таке тИЦ та як правильно і ефективно його підняти

тИЦ - це рейтин вашого сайту, його визначає російська пошукова система Яндекс.  Розшифровується тИЦ так - "тематический Индекс Цитирования".  тИЦ має лінійний прирісті не має границь.  Ну наприклад тИЦ Яндекса більший чим 100000, хоча тИЦ 100 уже дуже не погано. Обновлюється тИЦ пару разів на місяць.

Перший і мабуть самий простий спосіб підняття тИЦ - зареєструвати ваш сайт в інтернет каталогах. Така реєстрація може бути бесплатна і може бути платна. Я вам раджу не пожаліти коштів і зареєструвати ваш сайт в каталогах на цьому сайті 1ps.ru Хоча сьогодні каталоги трішки застарілі і від них не така користь як декілька років назад, але все ж таки без них не обійтись.

Самий основний момент піднятя тИЦ - це є силки з інших ресурсів/сайтів на ваш сайт, чим більше силок на вас, тим більший буде тИЦ. Такі силки ви можете робити в коментарях блогів, а саме в тих, де можна при коментуванні статті вписати свій сайт. Такоож потрібно оставляти силки на свій сайт на різних форумах...

Одним із найскладніших шляхів зростання тИЦ - це створення сателіт. Сателіти - це сайти/блоги на певну тему. Ви створюєте багато безкоштовних блогів, пишете в кожному пару унікальних статей, в яких вставляєте гіперсилки на свій основний сайт. Отже такі блоги і є сателіти. Що б був результат, вам потрібно зробити як мінімум 20 сателіт.

Вас мабуть цікаве, а як перевірити тИЦ вашого сайту. Це зробити дуже легко, пройдіть по цій силкі http://yandex.ru/cycounter?www.yandex.ru і замість yandex.ru напишіть свій сайт.

Немає коментарів:

Дописати коментар